21.10.22

Κελμπακούρη Αρχοντία

 

Ονομάζομαι Κελμπακούρη Αρχοντία εργάζομαι στο Αρεταίειο Νοσοκομείο στην Γραμματεία της Διοίκησης στα αποσπάσματα πρακτικών του Προέδρου, έχω εργασθεί για πολλά χρόνια στο Τμήμα Προμηθειών. Ως άνθρωπος υπερασπίζομαι την διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σέβομαι τους ανθρώπους τα ζώα και το περιβάλλον. Έχω διατελέσει Ταμίας στο σύλλογο γονέων  και κηδεμόνων στο 6° Δημοτικό σχολείο Βύρωνα για δύο έτη. Κατοικώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια σο Γέρακα. 

Είμαι μητέρα της Κανδάκη Σόνιας  Γ1 Λυκείου  κατεύθυνσης χορού και του Κανδάκη Χρήστου Α1 Λυκείου  κατεύθυνσης θεάτρου. 

Τα βασικότερα προβλήματα στο σχολείο είναι το κτηριακό  η έλλειψη χώρου , η καθυστέρηση καθηγητών ειδικοτήτων,  τα λεωφορεία, η μη ύπαρξη τμήματος ένταξης για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δεν υπάρχει καμία βεβαίωση επαγγελματικής κατοχύρωσης αποφοιτώντας από ένα καλλιτεχνικό σχολείο,  όπως το ανάλογο πτυχίο  των ΕΠΑΛ διαφόρων ειδικοτήτων ή εξετάσεων αποκτώντας επαγγελματικά δικαιώματα. 

Ο καθένας  από εμάς  μπορεί να συνεισφέρει μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα και εμπειρία  και να φανεί χρήσιμος. Είτε εκλεγώ είτε όχι είμαι διαθέσιμη για οποιαδήποτε βοήθεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου