21.10.22

Μητσάκης Γιάννης

 


Ονομάζομαι Γιάννης Μητσάκης και είμαι πατέρας της Ευαγγελίας η οποία φέτος ξεκίνησε στο Καλλιτεχνικό Σχολείο του Γέρακα (τμήμα Α2). Εργάζομαι στον τραπεζικό τομέα με αντικείμενο τη διαχείριση σχέσεων με μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις.

 Η συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος για το νέο ΔΣ βασίζεται στην πεποίθηση ότι με την ενωμένη δράση των γονέων μέσω του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, με αφύπνιση, υπομονή και επιμονή μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης σε κάθε Σχολείο και να εμπλουτιστεί η εμπειρία των μαθητριών και μαθητών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 

Βασική προϋπόθεση είναι η υπεύθυνη στάση του Συλλόγου και η προσανατολισμένη σε εύρεση λύσεων επικοινωνία τόσο με τη Δ/νση του Σχολείου και τη Β' Δ/σνη Εκπαίδευσης όσο και με την Δημοτική Αρχή ή λοιπούς φορείς. Παρακολουθώντας την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του απερχόμενου ΔΣ και διακρίνοντας τα παραπάνω στοιχεία παρακινήθηκα για τη συμμετοχή μου στη δράση του Συλλόγου. Με την εμπειρία 6 ετών στο ΔΣ των Δημοτικών Σχολείων Χολαργού (2ου & 6ου) από όλες τις θέσεις (πλην αυτής του γραμματέα) και ως μέλος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Παπάγου - Χολαργού πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου