21.10.22

Καλαμπόκης Χριστόφορος


 Ονομάζομαι Χριστόφορος Καλαμπόκης. Κατάγομαι από την Κρήτη και τα τελευταία 3 χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Αθήνα. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, στην Σητεία Κρήτης ,είχα σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και έντονη κοινωνική δράση. Έχω διατελέσει 4 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Σητείας, Πρόεδρος για 2 χρόνια του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας ( 200 μέλη ιδιοκτήτες καταστημάτων),Πρόεδρος (και ιδρυτικό μέλος ) για 2 χρόνια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας (1000 μέλη). 

Γνωρίζουμε και βιώνουμε  ότι η καθημερινότητα όλων μας είναι ιδιαίτερα πιεσμένη χρονικά -και όχι μόνο- και ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος. Όμως επειδή η αγάπη για τα παιδιά μας ,πιστεύω ότι υπερβαίνει όλων των προτεραιοτήτων μας, θεωρώ ότι η συμμετοχή μας στην προσπάθεια του Συλλόγου  είναι εκ των ων ουκ άνευ και αξίζει να αφιερώσουμε τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας, για την μέγιστη αρωγή μας στην επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου. 

Το σχολείο γενικότερα πρέπει να λειτουργεί ως χώρος μάθησης, ως χώρος πνευματικής καλλιέργειας και ως πεδίο ωρίμανσης και υγιούς ένταξης των παιδιών στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα σήμερα που οι αξίες στην κοινωνία μας έχουν  καταβαραθρωθεί και ευτελιστεί χωρίς όριο.

Έννοιες  όπως ΓΝΩΣΗ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ πρέπει να αποτελούν πυξίδα για τους γονείς για ένα φιλοπροόδο σχολείο. 

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας λοιπόν με τις όποιες δυνατότητες υπάρχουν, για την υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων  σε αυτή την κατεύθυνση και να βελτιώσουμε σε πρακτικό επίπεδο την καθημερινότητα των μαθητών και την λειτουργία του σχολείου, σε διάφορα θέματα όπως η μεταφορά των μαθητών, οι χώροι σίτισης, οι σχολικοί χώροι για διάφορες δραστηριότητες, οι καθηγητές στην ώρα τους κ.α. Με γνώμονα τα παραπάνω, δηλώνω την υποψηφιότητά μου για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου