11.9.14

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Αγαπητοί, αγαπητές και αγαπητά παιδιά,

από το δ.σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,
σας χαιρετούμε και σας καλωσορίζουμε!

Χαιρετούμε τους μαθητές και τους γονείς τους, καλωσορίζουμε τα....πρωτάκια και τους γονείς τους!

Χαιρόμαστε που ξανασμίγουμε εδώ όλοι μαζί, στην ευρύτερη οικογένεια του Καλλιτεχνικού μας σχολείου, μαθητές, καθηγητές, γονείς, βοηθητικό προσωπικό.
Θέλετε να δούμε για λίγο ,  πόσο σημαντική είναι κάθε χρονιά που το σχολείο ξαναξεκινά, γεμάτο ζωηρούς μαθητές καλλιτέχνες;

Δεν θα ξέρετε ίσως ότι ξεκίνησε την πρώτη του χρονιά το 2003 με μόλις την πρώτη τάξη γυμνασίου, σε ένα κτίριο δανεικό εδώ δίπλα, αδειανό από τα απαραίτητα, βρώμικο και απεριποίητο.
Μετά 11 χρόνια, κάθε χρονιά αποχαιρετούμε και κατευοδώνουμε τους απόφοιτούς μας, που μετά 6 χρόνια καλλιτεχνικής παιδείας και εμπειρίας, πετούν προς την επιλογή τους!

Τώρα , από πέρσι σε νέο δικό  μας κτίριο και παρόλες τις περιπέτειες της πατρίδας μας, και της κοινωνίας μας, νάμαστε πάλι εδώ, να υποδεχόμαστε το νέο αίμα.

Δεν είναι απλό: έχουμε βάλει πλάτη ο σύλλογος διδασκόντων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ο δήμος, τα 5μελή και το 15μελές-με πολύχρωμες σημαίες-τις πολιτικές μας επιλογές! Γιατί εδώ, μοναδική μας επιλογή είναι η Καλλιτεχνική Παιδεία και τα παιδιά μας. Τίποτα ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ!

Γι’αυτό σας προσκαλούμε και φέτος, να βάλουμε πλάτη, με τις πολύχρωμες συνειδήσεις μας, για να κρατήσουμε –όπως κατορθώθηκε και στο παρελθόν-στέρεη η ρότα του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου!

Θέλουμε να γνωριστουμε με τους γονείς της α γυμνασίου, αυτή την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 5.30μμ.
Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ δε,στην πρώτη γενική συνέλευση μας της Κυριακής 28ης Σεπτεμβρίου.

Τέλος, συμπληρώστε τη φόρμα του εθελοντή που  έχουμε για σας , εφόσον συμφωνείτε, για να επιτευχθεί η επικοινωνία από το Σύλλογο μας προς εσάς, μα και για να συσταθούν οι νέες ομάδες εργασίας.


Καλή αρχή, καλή πρόοδο, με καλή συνεργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου