4.4.14

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, Κυριακή 6 Απριλίου 2014


Αγαπητοί Γονείς ,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά  με τη δράση S-[cool]-life, μια εκπαιδευτική δράση που όπως ξέρετε οργανώνει φέτος το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με διακεκριμένους καλλιτέχνες, στην οποία συμμετέχουν μαθητές από αρκετά σχολεία της Αττικής -και του
                                         S-[cool]-life: Σχέδιο μαθητ/ή /ριας σε θρανίο
Καλλιτεχνικού βέβαια- με σκοπό την τελική εκδήλωση της 6ης Απριλίου 2014, ώρα 11.30, Αίθουσα ‘Χρήστος Λαμπράκης’.
Η πιλοτική και πρωτοποριακή  αυτή δράση περιλαμβάνει τους τομείς των εικαστικών (Video), χορού και μουσικής. Για τη δράση της μουσικής,  την οποία διευθύνει ο συνθέτης  Αλέξανδρος Μούζας, οι μαθητές μας θα παρουσιάσουν μια πρωτότυπη  σύνθεση σε τέσσερα μέρη που θα συνδυάζει πολυμέσα, γραφική παρτιτούρα και αυτοσχεδιασμό σε αφαιρετικό ύφος, όλα με κεντρικό άξονα την σχολική ζωή. Οι μαθητές μας θα συνεργαστούν επί σκηνής με μαθητές άλλων (μουσικών) σχολείων και με επαγγελματίες μουσικούς. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν φέτος, -γιατί ελπίζουμε να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες δράσεις στο μέλλον- να ζήσουν από κοντά τα ‘μυστικά’ της ορχήστρας και της σύγχρονης μουσικής σύνθεσης. Οι συναντήσεις για την προετοιμασία της παραπάνω δράσης έγιναν ως τώρα στο σχολείο μας εντός ωραρίου σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες και φροντίζοντας να επηρρεάζεται το πρόγραμμα όσο το δυνατόν λιγότερο (εναλλαγή ημερών και ωρών). Ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων ήταν έντονος και οι επιδόσεις τους αξιέπαινες κάτι που έδωσε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρόνο.
Η  ώρα άφιξης των μαθητών για την παράσταση την Κυριακή, 6 Απριλίου 2014, είναι το αργότερο 10:00 π.μ.. Παρακαλώ  λάβετε υπ’ όψη τον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας την ίδια ημέρα ώστε να προγραμματίσετε ανάλογα την διαδρομή και  έγκαιρη άφιξή σας.  Η παράσταση διαρκεί 75’ περίπου. Εκτός από το μετρό, υπάρχουν θέσεις στάθμευσης με μικρή χρέωση στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής. Φροντίστε επίσης έγκαιρα για επιπλέον εισιτήρια, ( 8 ευρώ) όσο υπάρχουν ακόμα. (Οι μαθητές που συμμετέχουν στην παράσταση δικαιούνται μια πρόσκληση για 1 συνοδό).
Εύχομαι  σε όλους όσους συμμετέχουν καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε μια μοναδική μουσική εμπειρία που ελπίζουμε να μας μείνει αξέχαστη!
Με εκτίμηση,
Γιαννακοδήμου Άννα-Μαρία, Master of Music

ΠΕ 1601 Μουσικής    Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Γέρακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου