26.1.14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για τις εκλογές

Η  Γενική Συνέλευση της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με θετικό πνεύμα συνεργασίας και συμμετοχής.
Εγκρίθηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, ψηφίστηκε η παρούσα εφορευτική επιτροπή  που αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των εκλογών, ανακοινώθηκαν  οι υποψηφιότητες και τοποθετήθηκαν οι 9 υποψήφιοι πάνω στα θέματα του σχολείου και της συνέχειας των δράσεων του Συλλόγου .

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες , ότι η ψηφοφορία για τις εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014,ώρα 10πμ με 4μμ, κατά τις οποίες ψηφίζουμε ΜΟΝΟ για Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή, η θητεία των οποίων θα είναι μέχρι περίπου το τέλος του έτους αυτού.

Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη , για να μπορέσει και ο δικός μας σύλλογος  να εναρμονιστεί  με το νόμο  και πάντα σύμφωνα με την απόφαση της γενικής μας συνέλευσης της 29ης Σεπτεμβρίου 2013, που δεν προτιμήθηκε να παραταθεί η θητεία του παρόντος δ.σ. για περίπου ένα χρόνο.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές ακόμα μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014  και ώρα 12 μεσημέρι αυστηρώς, στο μέηλ του Συλλόγου ή στην διεύθυνση του σχολείου, επαναλαμβάνουμε , ή για διοικητικό συμβούλιο ή για ελεγκτική-όχι και για τα δύο!

Επισυνάπτουμε ακολούθως τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου  καθώς και το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας
Η εφορευτική επιτροπή
Παπανικολάου Μεγακλής, Τσιαπάρας Κώστας, Επαμεινώνδας Γιαννακός
και οι
Αναπληρωματικοί
                   Χριστοδουλόπουλος Γιώργος,Τάτσης Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου