21.10.22

Αγαπητές και αγαπητοί γονείς,

Παρακαλούμε, σημειώστε από τώρα δύο ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας.

Κυριακή 23 (10.00 π.μ– 20.00 μ.μ) και Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 (14.00 μ.μ – 15.00μ.μ και 18.00 μ.μ – 20.00 μ.μ).

Είναι οι ημερομηνίες των εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους εκπροσώπους στην Ένωση Γονέων, στις οποίες πρέπει όλοι μας να ψηφίσουμε.

Τον χρόνο που πέρασε, αποδείχθηκε - θέλουμε να πιστεύουμε- ότι ένας σύλλογος γονέων μπορεί να καταφέρει πολλά από όσα ορίζει ο θεσμικός του ρόλος, κι ακόμα περισσότερα.

Σας καλούμε να ενισχύσετε τη δυναμική του και με συλλογική συμμετοχή να τον κάνετε ακόμα πιο δυνατό και αποτελεσματικό.  Η ψήφος σας για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων και την εκπροσώπηση των γονέων στα υπόλοιπα συλλογικά όργανα είναι απολύτως απαραίτητη. Για να είναι έγκυρες οι εκλογές του Συλλόγου πρέπει να ψηφίσουν οι γονείς του 1/3 των μαθητών του σχολείου μας. Διαφορετικά οι εκλογές επαναλαμβάνονται μέχρι άλλες 2 φορές. Αν και την τρίτη φορά δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, τότε θεωρείται ότι εκλέγεται νομίμως μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου. Στην περίπτωση αυτή, ο σύλλογος δε συμμετέχει στο Συμβούλιο της Σχολικής Κοινότητας, στο Σχολικό Συμβούλιο και δεν εκπροσωπείται στην Ένωση Γονέων.

Σας καλούμε ακόμα να θέσετε υποψηφιότητες είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο είτε την Εξελεγκτική Επιτροπή και για τους εκπροσώπους της Ένωσης γονέων.

Μπορείτε να υποβάλετε υποψηφιότητες στο goneiskallitexnikou@gmail.com

μέχρι και τη Τρίτη 18/10/22 το μεσημέρι στις 14:00, στέλνοντας μαζί ένα σύντομο συνοδευτικό κείμενο με τις σκέψεις και θέσεις σας επί εκπαιδευτικών και σχολικών ζητημάτων και, αν θέλετε, μία φωτογραφία σας. Θα αναρτηθούν εδώ στο blog του συλλόγου μας.

Θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για την εγκυρότητα της ψήφου σας, σύντομα.

 

Για τον απερχόμενο σύλλογο, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, οι:

Αλέξανδρος Γραμματόπουλος, πρόεδρος,

Άλκηστις Μιχαηλίδου, αντιπρόεδρος,

Μαρία Κεφαλά, γραμματέας,

Λίντα Κοπελιά, ταμίας,

Αθηνά Καρακαξίδου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων,

Ηλίας Παπαγεωργίου,

Παναγιώτα Αραμπατζή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου