24.1.19

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ημερομηνία: 23/1/19

Αρ. Πρωτ.: 21 

Θέμα:
Κάλεσμα σε κοινή δράση διαμαρτυρίας
την Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας, έκτακτη γενική συνέλευση, με αποκλειστικό θέμα τη μεταφορά των παιδιών μας από το Σεπτέμβριο 2019 με τη νέα ΚΥΑ. Το Δ.Σ. του συλλόγου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους γονείς σχετικά με την αρνητική απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών, ως προς το αίτημα της απόσυρσης της νέα ΚΥΑ, λόγω «έλλειψης χρημάτων».
 Όπως γίνεται κατανοητό η διενέργεια διαγωνισμού από την περιφέρεια, τριετούς διάρκειας θα αφήσει εκτός δρομολογίων, πάνω από το 1/3 των μαθητών των καλλιτεχνικών σχολείων, με εμφανή τον κίνδυνο απαξίωσης και συρρίκνωσης τους.
Υπό αυτό το πρίσμα και μετά από διεξοδική συζήτηση που έγινε με τη συμμετοχή όλων των γονέων, αποφασίστηκε η οργάνωση σειράς κινητοποιήσεων γονέων, μαθητών αλλά και καθηγητών του σχολείου μας:
Στα πλαίσια αυτής της απόφασης καλούμε:
την Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων,
τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων  Αττικής
τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Περιστερίου,
σε κοινή δράση και συμμετοχή στην καλλιτεχνική διαμαρτυρία που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι (Σταθμός Μετρό  Περιστέρι).
Για τυχόν αλλαγή στον τόπο ή στην ώρα θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Για το ΔΣ του Καλλιτεχνικού Περιστερίου
Η Πρόεδρος                                                                                                                             Η Γενική Γραμματέας
Κρικλάνη Κατερίνα                                                                                                  Καμαρινοπούλου Ελένη
Περιοχή συνημμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου