12.9.17

Οικονομικό καλωσόρισμα για την νεα σχολικη χρονια




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ,
ΣΚΙΑΘΟΥ & ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΑΚΑΣ, goneiskallitexnikou@gmail.com


Γέρακας 10. 9. 2017
Αγαπητά μας μέλη,
Σας υπενθυμίζουμε, με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς μερικά χρήσιμα στοιχεία για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας:
Η ετήσια συνδρομή, θεμελιώδες έσοδό μας, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια, ανεξάρτητα με τον αριθμό των μαθητών ( 1 ή περισσότεροι).
Η πώληση, προς 6 ευρώ η μία των πάνινων τσαντών με έργα των μαθητών του σχολείου μας και τον λογότυπό του, στοχεύει αποκλειστικά στην συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού για την νέα προμήθεια μεταλλικών ερμαρίων για χρήση των μαθητών της 1ης (& 2ης) τάξης των εικαστικών. Αγοράστε μία τσάντα για να ενισχύσετε αυτή την δράση μας. Λίγα χρήματα υπολείπονται για να αγοράσουμε 24 νέα ερμάρια, τα οποία θα προστεθούν στα υπάρχοντα 30 και θα διανεμηθούν άμεσα στους νέους μαθητές.
Η χρηματική ενίσχυση βοηθά στην συνδρομή μας σε πάγιες εκδηλώσεις του σχολείου (ενίσχυση της ετήσιας εκδρομής των τελειοφοίτων μαθητών, γιορτή αποφοίτησης, ενίσχυση θεατρικών δρώμενων, εκπαιδευτικών ημερίδων, κινηματογραφικού φεστιβάλ κ.α.) αλλά και την συμμετοχή μας σε συλλογικότητες (Πανελλήνια Ένωση Συλλόγων Μουσικών & Καλλιτεχνικών σχολείων, Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων ανατ. Αττικής κ.α.). Κάθε ποσό, οσοδήποτε μικρό, είναι ευπρόσδεκτο.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα


Υ.Γ. 1 Εάν θέλετε να ενισχύσετε τον Σύλλογο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ενημερώστε μας με σχετικό αίτημα στο mail του Συλλόγου goneiskallitexnikou@gmail.com, υπόψη του ταμία μας Κώστα Ανέστη, αναφέροντας και την Τράπεζα που σας εξυπηρετεί και θα σας αποστείλει τον απαραίτητο για την κατάθεση αριθμό ΙΒΑΝ και σχετικές οδηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου