12.2.17

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών    για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα,
και για την εκλογή εκπροσώπων του Συλλόγου στις αντιπροσωπευτικές ενώσεις.

Αγαπητοί συνάδελφοι – γονείς.
Την Παρασκευή που μας πέρασε (10 Φεβρουαρίου 2017), 90 περίπου γονείς μαθητών του σχολείου μας, ψήφισαν για την ανάδειξη των νέων οργάνων του συλλόγου. Επειδή ο αριθμός αυτός είναι δεν είναι μεν μικρός, αλλά δεν είναι και αρκετός για να ολοκληρωθεί – και να είναι έγκυρη - η διαδικασία, αποφασίσαμε να δώσουμε μια παράταση στις εκλογές. Έτσι σφραγίσαμε την κάλπη και θα την ανοίξουμε πάλι την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, από τις 16:30 έως τις 18:30, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να ψηφίσουν όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν την πρώτη φορά.
Καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς που δεν έχουν ψηφίσει να έρθουν την Τρίτη το απόγευμα στο σχολείο, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο ΔΣ, εκείνη δηλαδή η ομάδα των γονέων που θα βρίσκεται στο πλάι των παιδιών μας για τα δύο επόμενα χρόνια και θα συμβάλλει με τις προσπάθειές της στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στη λειτουργία του Σχολείου.
Η ψήφος είναι δικαίωμα, δεν είναι υποχρέωση.
Στηρίζοντας το Σύλλογο Γονέων, στηρίζουμε τα Παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου