15.6.16

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και καθηγητές  μας,
εδώ και 13 χρόνια κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, ο σύλλογός μας, διοργανώνει τη γιορτή λήξης και αποχαιρετισμού .
Σε αυτή, τα παιδιά αποχαιρετούν το σχολικό κύκλο που κλείνει για το καλοκαίρι, ενόσω οι μαθητές και μαθήτριες της Γ λυκείου, αποχαιρετούν τις σχολικές στιγμές έξη ετών για πάντα.  Με χορό, φαγητό, ποτό, προβολές  κ.α…!
Σας περιμένουμε όλους, το Σάββατο 25 Ιούνη 2016, από τις 20.00.
 Η  γιορτή μας αυτή αποτελεί σημαντική στιγμή της μαθητικής μας κοινότητας, γιατί συναντιόμαστε όλοι: παλιοί μαθητές, απόφοιτοι, γονείς και καθηγητές με τους  σημερινούς μαθητές, γονείς , καθηγητές και φίλους!
 Όμως ,φέτος το ταμείο μας δεν είναι ανθηρό. Γι’αυτό ζητούμε βοήθεια, από όποιον φίλο ή φίλη  μπορεί να μας βοηθήσει για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είτε καταβάλλοντας την συνδρομή του προς το σύλλογο, ή όποιο ποσό μπορεί ως δωρεά, και, στους τομείς όπως περιγράφονται  πιο κάτω. Δώστε μας την αίσθηση ότι είμαστε μαζί.
Σας παρακαλούμε αποκόψτε την πιο κάτω φόρμα και παραδώστε τη στο σχολείο ή στείλετέ τη στο μέηλ του συλλόγου goneiskallitexnikou@gmail.com.   Για κάθε διευκρίνιση  , προσφορά στο μπουφέ ή τη λαχειοφόρο, επικοινωνείστε με την κ.Ολυμπία Αρχοντάκη, στο 6981170012.          
 Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Ονοματεπώνυμο γονέα-γονέων……………………………………………………………………………
Μαθητή-μαθήτριας………………………………………………… τάξης……… Γυμνασίου-λυκείου, Κινητό-ά……………………………………………
Μπορώ να βοηθήσω σε:
1.Οικονομική ενίσχυση  o,   2. Προσφορά είδους στη λαχειοφόρο της εκδήλωσης o 3.Στη διαμόρφωση της αυλής , από ώρα 17.00, o  
4. Στη διακόσμηση της , από ώρα 18.30, o
5. Στη διαχείριση του μπουφέ, από ώρα 19.00, o
6. Στην τεχνική υποστήριξη ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων, από ώρα 18.00, o           7. Στην περιφρούρηση του κτιρίου, από ώρα 19.00, o

8.ΣΟΣ- Στο μάζεμα της αυλής, από ώρα 00.00o!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου