6.12.14

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Καλημέρα σας.
Υπενθύμιση για το αυριανό μας γλέντι και αναφορά.

Το δ.σ.του συλλόγου κάνει προσπάθεια συντονισμού και προσφορών-υλικών και έμψυχων!
Αυτή τη στιγμή, ασχολούμαστε με την ολοκλήρωση-βελτίωση των ηχητικών της αίθουσας εκδηλώσεων. Χρειάστηκε καλώδιο σύνδεσης της κονσόλας με τα μόνιτορ της αυλαίας(αρκετών μέτρων... και ευρώ), και ο αγαπητός μας, κ.Νίκος Πέτσας (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ, και σε όλους τους Νικολήδες και Νικολίτσες!), αν και γονέας αποφοίτου εδώ και χρόνια, ηχολήπτης ο ίδιος, έχει αναλάβει την προμήθεια και εγκατάσταση, καθώς και όλη την αυριανή κάλυψη της εκδήλωσης-όπως το κάνει κάθε χρόνο.
Από τους γονείς έχουμε 23 προσφορές στον μπουφέ της εκδήλωσης, όπου το πιάτο θα έχει μια συμβολική τιμή για να πιάσουμε το στόχο της προσπάθειας. Αυτή τη στιγμή, λείπουν σαλάτες. Αν θέλει κανείς συνεισφέρει.
Επίσης λείπει ο στολισμός. Είμαστε ήδη σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση, αλλά η αίθουσα είναι γυμνή και άχαρη. Όποιος θα ήθελε να προσφέρει και σε αυτόν το τομέα, θα είναι ευπρόσδεκτο ό,τι μπορέσει να φέρει και κάνει!
Τέλος τα ποτά έχουν εξασφαλιστεί από δωρεές του σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ , δύο υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις, που εξακολουθούν κάθε χρόνο να μας υποστηρίζουν χωρίς αντάλλαγμα και από φίλο οινοποιό που προσφέρει κρασί με τιμή χοντρικής.Τυρί έχει προσφέρει ο ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ Βριλησσίων και γλυκά ο ΒΑΡΣΟΣ Βριλησσίων.
Σας χαιρετούμε και σας περιμένουμε, να περάσουμε καλά, κάνοντας ένα ακόμα καλό στην σχολική μας κοινότητα, που θέλουμε και το κάνουμε έτσι, να πάμε ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΠΑΝΤΟΎ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Φιλικά
Ολυμπία Αρχοντάκη, πρόεδρος δ.σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου