30.9.14

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2-10!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνελευσης της 28-9-14, τη Δευτέρα ήμαστε στον ΟΣΥ Α.Ε. (ΟΑΣΑ) και χτες 30-9 συναντηθήκαμε στο σχολείο μας σε ανοιχτή σύσκεψη με γονείς του λεκανοπεδίου. Αναφέρουμε ενδεικτικά, Αχαρνές,Μαρκόπουλο, Πικέρμι, Ανάβυσσο, Λαύριο,Παλλήνη, Ν.Μάκρη, Παιανία, Γλ.Νερά, Κερατέα, Π.Ράφτη, Μενίδι, σχολείων, ΕΠΑΛ, ειδικών σχολείων, Μουσικών, του Καλλιτεχνικού, καθώς και πρόεδροι της Ε ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Διδασκάλων «Αλέξανδρος Δελμούζος».
Η συζήτηση στράφηκε  σε κοινό άξονα, γύρω από το άμεσο και ΚΡΙΣΙΜΟ ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι οικογένειές τους εδώ και 4 χρόνια, τη μεταφορά από και προς το σχολείο.
Μαζί λοιπόν, χέρι χέρι, με τα μέλη της κοινότητάς μας που διευρύνεται, αύριο Πέμπτη 2-10 κινητοποιούμαστε με γονείς, μαθητές, δασκάλους και καθηγητές στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.00, για να συζητήσουμε και επιδώσουμε το ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ μας, καθώς και τις υπογραφές των μελών μας, στο Υπουργείο Εσωτερικών και Οικονομικών.
Στη συνέχεια, θα παρασταθούμε και τοποθετηθούμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, σταθμός μετρό ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, στις 15.30 όπου θα συζητηθεί αποκλειστικά η μεταφορά των μαθητών, μετά από την παρέμβαση που έγινε πριν 6 μέρες από γονείς της Ανατολικής Αττικής και του δικού μας σχολείου.

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, με τις κονκάρδες μας, τις πορτοκαλί κορδέλλες μας και τις αποφασισμένες μας καρδιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου