18.6.14

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ

Φίλοι γονείς,αγαπητοί καθηγητές,
Όπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος, αποχαιρετούμε το σχολείο μας, άλλοι για το καλοκαίρι , άλλοι ....για πάντα- όπως οι απόφοιτοι μαθητές μας!
Η γιορτή αποχαιρετισμού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιούνη 2014, στις 8μμ.
Φέτος , στο νέο κτίριο και λόγω του νέου χώρου και υποδομών, μα και της μικρότερης αυλής (!) , η βοήθεια όλων για την επιτυχία της, είναι πολύτιμη.*
Επίσης , για τρίτη συνεχή χρονιά θέλουμε να ξαναφιλοξενήσουμε το Παζάρι Αλληλεγγύης του Σχολείου μας. Με αυτό τον τρόπο, όποια οικογένεια –γονιός, ενδιαφέρεται να πωλήσει κάτι από αυτά που παράγει-δημιουργεί, μπορεί να το δηλώσει (για να κρατηθεί πάγκος ) και να έρθει τη μέρα της γιορτής, αφήνοντας και κάτι στο ταμείο του συλλόγου για τις χρηματοδοτήσεις κάθε επόμενης δράσης των μαθητών μας!
Τέλος, παρακαλούμε για τη παραμικρή ή  μεγαλύτερη συνδρομή σας στο μπουφέ και μπαρ που χρειάζεται μια τέτοια εκδήλωση. Αναψυκτικά, πίττες,κεφτεδάκια, σαλάτες,ψωμί, τυρί, ελιές, τσιπς, οτιδήποτε που θα μπορούσε να μοιραστεί σε μικρά κομμάτια. Και για να μη φέρουμε όλοι .....τυροπιττάκια, ας τηλεφωνήσετε για την καλύτερη διοργάνωση στην Ολυμπία Αρχοντάκη στα 2108031868 και 6981170012
*Για να συντονιστούμε, παραδώστε στη διεύθυνση του σχολείου, την πιο κάτω δήλωση κυκλώνοντας για τη συμμετοχή σας κάποια από τις ανάγκες της γιορτής, μέχρι την Δευτέρα 23 Ιούνη 2014, ή απαντήστε στο μέηλ του Συλλόγου goneiskallitexnikou@gmail.com.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τη λήξη του σχολικού έτους!             
                                                                 το δ.σ. του Συλλόγου

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
Είμαι γονέας του-της μαθητ........................................................................, τάξης ........, γυμνασίου-λυκείου, και ονομάζομαι.................................................................., τα τηλέφωνά μου είναι...................................., ..............................................και η ηλ. διεύθυνσή μου..........................................................  Κυκλώνω τη δραστηριότητα που θα μπορέσω να βοηθήσω:
1. στη ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΗΣ (από ώρα 17.00)- 2. στα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ (από ώρα  18.00)-
3.στην ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (από ώρα 19.00)- 4. στην ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ (από ώρα 19.45)-
5.στον ΜΠΟΥΦΕ (από περίπου 21.00)- 6.στο ΤΑΜΕΙΟ (από περίπου 21.00)-
7. στο ΜΑΖΕΜΑ (μετά τις 12.00 και την επομένη μέρα), και 8. σε ΧΟΡΗΓΙΕΣ (ποτών, αναψυκτικών, υλικών κλπ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου