19.3.14

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Χτες Τρίτη 18 Μάρτη 2014 στο Περιφερειακό Συμβούλιο,παραβρεθήκαμε αρκετοί γονείς από τα Μουσικά και το Καλλιτεχνικό Σχολείο στο πάνω διάζωμα του αμφιθεάτρου, στο Υπουργείο Μεταφορών . Συζητήθηκαν τα θέματα εκτός ημερησίας όπως το δικό μας, το οποίο υποστηρίχτηκε από την σύμβουλο κ.Αλεξάνδρα Μπαλού της Λαϊκής Συσπείρωσης . Η κ. Βασιλάκου (αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών) υποστήριξε ότι είναι μαζί μας, ότι δηλ. οι μαθητές μας πρέπει να έχουν  έχουν  τα πούλμαν όπως πάντα, αλλά να το μελετήσει και να συζητηθεί πιο μετά.  Η κ.Μπαλού δεν δέχτηκε την αόριστη πρόταση και επέμεινε με το επιχείρημα ότι η υπόθεση είναι γνωστή στην περιφέρεια γιατί έχουν υποβληθεί 4 ακόμα αιτήματα στο παρελθόν.
Μετά από ψηφοφορία με θέμα να συζητηθεί ή όχι αυθημερόν, η συζήτηση ορίστηκε για το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης 27 Μάρτη 2014. Κατόπιν τούτου και μετά από έντονη οργανωτική συζήτηση που κάναμε έξω από το Αμφιθέατρο τα σχολεία  Πειραιά, Αλίμου, Ιλίου και Γέρακα, αποφασίστηκε η μαζικότερη ακόμα παράσταση μας,  γονέων, μαθητών και καθηγητών, για να γίνει σαφής η αποφασιστικότητα μας για οριστική επίλυση και ΕΓΚΑΙΡΑ, των μετακινήσεων των μαθητών από και προς τα σχολεία τους!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ (καθηγητές, γονείς και μαθητές) πρέπει να καταλάβουν ότι τα σχολεία μας χωρίς τα πούλμαν, δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν. Άρα κανένας  από εμάς δεν θα έχει πια κάποια θέση σε αυτά!

Η συνέχεια στην επόμενη κινητοποίηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου