20.2.14

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη από τις εκλογές του Φεβρουαρίου 2014, με ημερήσια διάταξη τη συγκρότησή του σε σώμα και  τη δρομολόγηση των δράσεών του.
Μετά από συζήτηση και μυστική ψηφοφορία που προβλέπεται από το Καταστατικό, και μετά την παραίτηση του Θέμη Λιακόπουλου, η σύνθεση του νέου δ.σ. είναι  ως εξής:
Η ομόφωνη απόφαση και διάθεση όλων μας είναι να συμβάλουμε στην αύξηση και βελτίωση της συμμετοχής όλων των γονέων στο Κοινό του Σχολείου μας για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του, στην κατεύθυνση της αρμονικής διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων μέσα από την γόνιμη επιρροή των τεχνών!
Οι συνεδριάσεις του δ.σ. θα γίνονται - κατά κανόνα - κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα- και ώρα 4 μ.μ., θα είναι ανοιχτές και θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν συμμετέχουν και άλλοι γονείς με χρόνο και διάθεση για προσφορά.
Κατ’ εξαίρεση το δ.σ. θα συναντηθεί την επόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, για μια πρώτη συζήτηση και ανταλλαγή για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μας στη βάση των προτεραιοτήτων για την τρέχουσα χρονιά.
Επίσης, για αυτή την Κυριακή (23-2-14) και ώρα 10.00 πμ, γίνεται μια προσπάθεια να έχουμε όλα τα απαιτούμενα για να εγκαταστήσουμε μαζί με τους καθηγητές που θα μπορέσουν , τις κουρτινιέρες-οδηγούς στις αίθουσες και το θέατρο. Κάθε γονιός που έχει λίγο χρόνο να προσφέρει, μια σκάλα, ένα δράπανο, κάτι απ’όλα, ας επικοινωνήσει με την κ.Ολυμπία Αρχοντάκη  στο 6981170012,  olyarchontaki*yahoo.gr  ή  με την υποδιευθύντρια κ. Κορίνα Πρεβεδουράκη. Για επιδιόρθώσεις στις παλιές κουρτίνες, οι οποίες ήδη πλένονται  από άλλο συνάδελφο γονέα,  θα χρειαστεί λίγη βοήθεια σε γάζωμα από γονιό επίσης που θα είχε τη δυνατότητα και την καλή διάθεση να προσφέρει.
Ευχαριστούμε για την προσοχή

Για το δ.σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου