6.10.13

Δ.Σ., Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ,
ΣΚΙΑΘΟΥ & ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΑΚΑΣ
Γέρακας 5-10-13
Αγαπητοί γονείς,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, συνεδρίασε στο χώρο του σχολείου, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 με ημερήσια διάταξη την ανασύσταση και ανασυγκρότησή του μετά τις παραιτήσεις δύο μελών του καθώς και την οργάνωση των επόμενων βημάτων του Συλλόγου.
Μετά από 3ωρη συζήτηση και σοβαρή εκτίμηση των προκλήσεων, στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η σχολική μας κοινότητα, κάλυψε τις κενές θέσεις των παραιτηθέντων μελών με τα αναπληρωματικά μέλη, όπως αυτά έχουν προκύψει από τις εκλογές του Μαρτίου 2012. Αποφάσισε να αφήσει κενή τη θέση του Προέδρου και δεν προχώρησε σε μυστική ψηφοφορία -όπως ορίζει ο ν.1566- για τη συγκρότηση νέου Προεδρείου. Συνεπώς, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους κάτωθι γονείς:
  • Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Νικολέας, 6972091674, dnikol2@ath.forthnet.gr
  • Γραμματέας: Καλλιόπη Κατσικαβέλη, 6944645028, katsikaveli@gmail.com
  • Ταμίας: Εύη Γάτου, evigatou@gmail.com
  • Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Ολυμπία Αρχοντάκη, 6981170012, olyarchontaki@yahoo.gr
  • Μέλη: Γιάννα Ευσταθίου, gianna_efstathiou@yahoo.gr - Ηλίας Τάτσης, iliastatsis61@gmail.com - Παναγιώτης Τσούτσιας, ptsoutsias@pegasus.gr.
Το νέο Δ.Σ. θα προχωρήσει σε Τακτική Γενική Συνέλευση στα τέλη Νοεμβρίου, όπως κατασταστικά προβλέπεται, και αποφάσισε να λήξει τη θητεία του περί τα τέλη του έτους. Συνεπώς, η Γενική Συνέλευση του Νοεμβρίου θα είναι εκλογοαπολογιστική.  Οι εκλογές θα γίνουν αποκλειστικά για την εκλογή Δ.Σ. με περιορισμένη θητεία ενός έτους, οπότε θα γίνουν εκ νέου εκλογές για νέο Δ.Σ., αλλά και για τις υπόλοιπες συλλογικότητες με τις οποίες συνδέεται ο Σύλλογός μας.
Θέλουμε να προσκαλέσουμε όλους τους γονείς στα ανοιχτά διοικητικά συμβούλια, ενημερώνοντας ότι το επόμενο θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.
Οτιδήποτε μπορεί να συνεισφέρει καθένας από εμάς κρίνεται πολύτιμο. Από μία πληροφορία έγκαιρα και έγκυρα διατυπωμένη, μία ειδική υπηρεσία ή προσφορά, η συμμετοχή σε ομάδες εργασίας, αλλά και η συνδρομή προς το Σύλλογο, που ανέρχεται στα 10 ανά σχολικό έτος συν 10 εγγραφή για το νέο μέλος της α Γυμνασίου.
Με τα χρήματα των συνδρομών και δωρεών, τα προηγούμενα χρόνια, μπόρεσε ο Σύλλογός μας να χρηματοδοτήσει σημαντικές ανάγκες, π.χ. σε εποπτικά μηχανήματα για τη διδασκαλία ή θεατρικές παραστάσεις, αλλά κυρίως στις γιορτές αποφοίτησης με τα αναμνηστικά τους. Εφέτος, παρ’ όλο που η συνδρομή έχει μειωθεί στα μισά, είναι πολύ περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.
Τελευταίο και σημαντικό: με ομόφωνη απόφαση, το Δ.Σ. οργανώνει τον αγώνα για τη στήριξη της πλήρους λειτουργίας του σχολείου μας, πάντα στην κατεύθυνση της δημΟσιας και  δωρεΑν παιδεΙας,  με όποιο θεμιτό μέσο μπορεί να χρησιμοποιήσει.
Οι στόχοι για ένα καλύτερο σχολείο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με τη σύμπραξη όλων των μελών της μαθητικής κοινότητας, γονείς, κηδεμόνες, μαθητές, καθηγητές, και Ενώσεων (Ένωση Γονέων Παλλήνης και Πανελλήνια  Ένωση  Μουσικών και  Καλλιτεχνικών Σχολείων).
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας
Για το Δ.Σ.
Η υπεύθυνη Επικοινωνίας
Ολυμπία Αρχοντάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου