18.10.12

Κινητοποίηση ΑΣΓΜΕ

Η ΑΣΓΜΕ και Ομοσπονδίες Γονέων της Αττικής καλούν σεκινητοποίηση αύριο στο υπουργείο Εσωτερικών (πλατεία Κλαυθμώνος) στις 11 το πρωί. Το κάλεσμα συνυπογράφει και η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών Καλλιτεχνικών Σχολείων, η οποία ωστόσο διατηρεί το πρόγραμμα που εξάγγειλε από την Θεσσαλονίκη, για πανελλαδικές δράσεις στις 20 (Σάββατο) και 23 (Τρίτη) Οκτωβρίου, το οποίο συζητήθηκε και επικυρώθηκε στους συλλόγους σε γενικές συνελεύσεις, στον συντονισμό των μαθητών, αλλά και στα πλαίσια του παναττικού συντονισμού των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων που έγινε στο σχολείο μας στις 10 Οκτωβρίου.

Είναι καλό όσοι περισσότεροι να βρεθούμε αύριο στην Κλαυθμώνος μαζί με γονείς και μαθητές των υπόλοιπων σχολείων, στα πλαίσια της ενότητας με άλλες σχολικές κοινότητες που αντιμετωπίζουν τα ανάλογα προβλήματα με αιχμή το πρόβλημα των μεταφορών.
Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση κάλεσμα της ΑΣΓΜΕ ενώ μετά από συνεννόηση με τους μαθητές θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση που θα αφορά τα ραντεβού των σχολείων μας για το Σάββατο 20/10. 

Μέχρι στιγμής πάντως και για το Σάββατο για το Καλλιτεχνικό έχουν ορίσει τα μαθητικά συμβούλια μαζί με το Μουσικό του Πειραιά συνάντηση στις 12.30 το μεσημέρι στο Θησείο. Με καλλιτεχνικά και μουσικά δρώμενα διαμαρτυρίας, θα συναντηθούν όλα τα σχολεία στην πλατεία στο Μοναστηράκι συγκλίνοντας εκεί, και από άλλα σημεία όπως από Διονυσίου Αρεοπαγίτου το Μουσικό Αλίμου, από Μουσείο (Πατησίων) το Μουσικό Παλλήνης, και από άλλο σημείο το Μουσικό Ιλίου.
Πρέπει να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και βοήθεια στα παιδιά που με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο θα μεταδώσουν το μήνυμα των αναγκών των σχολείων, και της στήριξής τους. 

Για τη σύνταξη
Γιάννης Αδριανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου