27.9.12

Συνάντηση με τον Υφυπουργό, Καθηγητή Θ. Παπαθεοδώρου

Σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογός μας εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρό του Γιάννη Αδριανό θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό, υπεύθυνο για θέματα Βθμιας εκπαίδευσης Καθηγητή Θ. Παπαθεοδώρου στο Υπουργείο Παιδείας. 
Κατά τη συνάντηση αντιπροσωπεία μαθητών του σχολείου θα συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο.
Για την απόφαση του 15 μελούς διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωσή τους:


"Λοιπον μετα απο τη σημερινη συνελευση η οποια ειχε πολυ μεγαλη ανταποκριση απο μαθητες κυριως του Γυμνασιου αποφασιστηκαν βασικα τα εξης (ολες οι αποφασεις θα επανεξεταστουν και αυριο το πρωι ωστε να μην μεινουν μαθητες που δεν καταφεραν να ερθουν σημερα αμετοχοι):

Οι μαθητες του σχολειου μας θα λαβουν αυριο μερος σε κινητοποιηση που θα γινει μαζι τα μουσικα Ιλιου και Αλιμου στις 11 πμ εξω απο το υπουργειο παιδειας. Πολλοι απο τους μαθητες θα ειναι ντυμενοι στα μαυρα με το προσωπο βαμμενο ασπρο και στις μπλουζες θα φορανε σταμπες με barcodes. Οσοι μαθητες δεν καταφερουν να ακουλουθησουν τους υπολοιπους θα παραμεινουν στο σχολειο και θα προετοιμασουν πλακατ, πανο, δρασεις, και δρωμενα για την επομενη μεγαλη κινητοποιηση που θα αναφερθει παρακατω. Για να θεωρηθει επισημη η αποφαση αυτη θα γινει τις πρωτες ωρες μια συνελευση. Μεχρι τοτε και αν η συνελευση ψηφισει εκ νεου τις αποφασεις δεν θα γινει μαθημα.


Το σχολειο θα λαβει μερος στη μεγαλη διαμαρτυρια μαζι με μουσικα και αλλα σχολεια που αντιμετωπιζουν κοινα προβληματα ή την την ερχομενη Τριτη 2\10 ή την Πεμπτη 4\10 στο Υπουργειο Εσωτερικων (Πλατεια Κλαυθμωνος, Σταθμος Πανεπιστημιο).Η συγκεντρωση θα εχει εντονο καλλιτεχνικο χαρακτηρα με τα θεατροχορευτικα δρωμενα και τις εικαστικες παρεμβασεις που θα προετοιμαστουν τις προσεχεις μερες.


Πολλες εξαιρετικα ενδιαφερουσες ιδεες επεσαν στο τραπεζι σχετικα με τις καλλιτεχνικες δρασεις για τις οποιες οι απoντες θα ενημερωθουν αυριο. 

Αυριο περιμενουμε μεγαλη ανταποκριση ολων των μαθητων. Αφορα το σχολειο μας και το μελλον του κανενας ας μην λειψει απ αυτην την προσπαθεια αλλα να συμμετεχει οπως μπορει.

Ραντεβου λοιπον ολοι αυριο στο σχολειο την κανονικη ωρα! Καλη μας δυναμη και καλη μας υπομονη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου