16.6.08

Παράλληλη δράση...

Ενώ στη Θεσσαλονίκη κάποιοι μαθητές διαγωνίζονταν, στην Αθήνα κάποιοι άλλοι μάθαιναν για την τέχνη του Toulouse Lautrec, τόσο από την ξενάγηση στην έκθεση με τα έργα του ζωγράφου, όσο και από την εμπειρία να εμπνευστούν από σκηνές του δρόμου και της καθημερινότητας, για να δημιουργήσουν τα έργα τους.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα όσα γίνονται στο σχολείο. Θα συμφωνήσω με κάποιον ανώνυμο σχολιαστή σε άλλο πόστ ότι θα έπερεπε να μπούν όλα τα έργα των μαθητών. Από την άλλη αυτό όπως γράφει και ο τίτλος είναι το ημερολόγιο του συλλόγου γονέων. Ισως το ιδιο το σχολείο και οι καθηγητές της πληρφορικής θα ήταν καλό να ενισχ'υσουν το ήδη υπάρχων ιστοτοπο του Σχολείου που έχει σχεδόν 3 χρόνια να ενημερωθεί,
    Ο μαθητής καλά κάνει , και προτείνει την δική του συνεισφορά στην δημιουργία ιστοσελιδας για το σχολείο. Ολα θα γίνουν , και για να ειμαι ειλικρινής μια κι εγώ είμαι μητέρα μαθητριας του Κ.Σ Γερακα, φέτος τα πράγματα πήγαν καλύτερα από άλλες χρονιές.
    Ενα πράγμα αγαπητοί φίλοι , οχι ολο τα ιδια και τα ιδια παιδιά στις εκδηλωσεις. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν τράβηγμα από το χέρι, κι όσο αυτοί που αποφασίζουν δν τα επιλέγουν βυθίζονται στην αδιαφορία.
    Τα παιδιά μας πάντως είναι αξιέπαινακαι τυχερά γιατί μέσα σε αυτό τον συνεχή ανταγωνσμό που προστάζει ο νεος τρόπος ζωής αυτά και οι γονείς τους δέχονται να βγούν εξω από το χορό και να στήσουν το δικό τους γλέντι , με εικαστικά θεατρικά και χορευτικά δρώμενα.
    εδώ πρέπει κι εμεις οι γονείς τους; να σταθούμε πλάι τους όπως λέει το τραγούδι αλλά και οι εκπαιδευτικοί τους να δώσουν όλο τους το είναι για να τους παράσχουν ΚΑΙ γνωσεις γενικης παιδείας μέσα στο χώρο του σχολείου μιάς και τα παιδιά μας ελάχιστα μπορούν να κάνουν σαν επιστρέφουν αργά το απόγευμα στο σπίτι.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή