4.3.09

Φεβρουάριος 2009

Στις 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Γενική Συνέλευση γονέων και κηδεμόνων όπου συζητήθηκαν τα διάφορα θέματα του σχολείου, οι αντιδράσεις των μαθητών και των γονέων στα γεγονότα του τελευταίου διμήνου, οι επόμενες δράσεις του συλλόγου και οι προσεχείς κινητοποιήσεις σχετικά με το κτιριακό πρόβλημα αλλά και την αντιμετώπιση του Καλλιτεχνικού Σχολείου από το Υπουργείο Παιδείας. Αλλαγή στο 15 μελες μαθητικό συμβούλιο και νέος πρόεδρος για τα παιδιά μετά από δικές τους εσωτερικές διαδικασίες. Ευχαριστούμε τον παλιό πρόεδρο και χαιρετίζουμε τον καινούριο.

Στις 22 Φεβρουαρίου ο σύλλογος έκανε αποκριάτικο χορό για πρώτη φορά εκτός σχολείου με χορό, κέφι και μασκαράδες, αλλά ελάχιστη συμμετοχή που πραγματικά μας λύπησε. Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε περισσότεροι. Στο καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ των παιδιών στο σχολείο πάντως στις 27/2, ο λαμπερός ήλιος εκείνης της Παρασκευής τα βοήθησε να περάσουν ένα αξέχαστο "μασκαρεμένο" μεσημέρι.

Ιανουάριος 2009

Ηρθε ο καινούριος χρόνος μαζί με ένα ακόμα μαθητικό συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχαν και πάλι οι μαθητές μας, οι καταλήψεις σιγά σιγά έληξαν και οι βαθμοί του Α' τριμήνου έφτασαν στα σπίτια μας με καθυστέρηση...